12.12.2011 16:34

Азис докара комоцио на тинейджър

Видян 4177 пъти | Коментари 0
Гласували 11 рейтинг: 3.8182
азис
много слаба слаба добра много добра страхотна

Музикалните предпочитания на 16-годишен младеж от русенско село го вкараха в болница. Причината да бъде приет в лечебното заведение била жесток побой, нанесен от собствения му баща.
Детето е постъпило с комоцио в русенската болница. Обяснението, което притеснената му майка дала пред лекарите било, че момчето се катерило по дърво и паднало от него. В действителност обаче историята била далеч по-абсурдна.
След като лекарите на пръв поглед установили, че тинейджърът е бил малтретиран, жената споделила истината. Оказало се, че 16-годишният Н.В. е станал жертва на разярения си баща, който подозирал сина си, че е хомосексуален.
40-годишният кантонер Д.В. започнал да налага детето си, след като го заварил в стаята да слуша песни на Костинбродския славей Азис. „И ти ли ще ми се правиш на педераст, бе?“, разкрещял се подпийналият татко и започнал да го налага с юмруци. Майката не се намесила от страх. След като момчето било премазано от бой, жената се обадила на брат си, който живеел в съседната къща и транспортирали младежа в болницата. За случая е сезирана Агенцията за закрила на детето.Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

Свързани новини

реклама
.