08.02.2018 11:48

Apple: iPhone има сериозен проблем

Видян 805 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна
  Apple потвърди за два нови проблема на iPhone. Проблеми има с обажданията при iPhone 7 и при iPhone X.

В отговор на оплакванията, Apple публикува изявление на своя уеб сайт, потвърждаващо, че няколко модела на iPhone 7 имат дефекти. Засегнатите устройства показват съобщение "Няма услуга", дори когато има клетъчно приемане. Засегнатите единици бяха направени в продължение на шестмесечен период, обхващащ производството в Китай, Хонконг, Япония, Макао и САЩ. Те могат да бъдат идентифицирани с производствените номера, отпечатани на гърба на телефона, и отговарящи на условията модели са A1660, A1780 и A1779 . Може да се кандидатства за безплатния ремонт до две години от датата на закупуване на телефона.

"Стотици собственици са се оплакали на форумите на Apple, че техният джобен суперкомпютър не може да изпълни най-основната задача, именно да приеме входящо обаждане", показва отчет на Financial Times.

Проблемът възниква поради неизправност в засегнатия тъчскрийн на iPhone X, което означава, че той не се включва 10 секунди след пристигането на повикване и потребителят не може да отговори. Apple потвърди пред FT, че "разглежда тези отчети".
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com