07.06.2018 11:47

Почват големите летни ремонти на улици и булеварди

Видян 728 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна
„Ремонтираме цялостно ул. Гюешево в район Възраждане - изграждаме нови тротоари и преасфалтираме пътните платна. Улицата е квартална, но понася сериозен трафик, като се използва за движение от южна посока към центъра на София. Стартирахме специална програма за ремонт на тротоари и квартални улици. Кметовете на райони имат задължение да следят и контролират дейността на строителните фирми, като без техен подпис, извършената работа няма да се заплаща.
До дни започва изграждането на кръгово кръстовище на ул. Папрат и ул. Захари Зограф, ще завършим и неремонтирания участък от ул. Боянска.
В началото на юли започва рехабилитацията на бул. Васил Левски между Ректората на Софийския университет и ул. Граф Игнатиев. Графиците на работа се синхронизират с тези на ул. Граф Игнатиев. Заедно с преасфалтирането на булеварда, се подменя и релсовият път в кръстовището и се изгражда подлез към новата метростанция.
Ремонтът на ул. Граф Игнатиев върви в срок - екипите на Софийска вода приключват изграждането на нова канализация между пл. Гарибалди и ул. Алабин. Целият релсов път в участъка е демонтиран и започна бетонирането за основата на новия релсов път. Изгражда се и основата за гранитните плочи на пл. Славейков. От средата на юни ремонтът на ул. Граф Игнатиев ще продължи със затваряне на втория участък от ул. Г. С. Раковски до бул. Васил Левски“, разказа кметът на София Йорданка Фандъкова.


реклама
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com