05.09.2018 16:09

СИС се оказа не на Стайков, не от Карнобат, а от БАНКЯ

Видян 3665 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Основната атакувана от полиция, Специализирана прокуратура, НАП и други фирма днес - СИС индустрийс вече е собственост на физическото лице Стефан Горинов - очевидно подизпълнител на Миньо Стайков ако се съди по общи земеделски проекти.

СИС индустрийс е прехвърлена два пъти за една седмица през юли, с вписване в ТР от август (безпрецедентно ТР беше извън строя и не работеше невероятните 18 дни - две - трети от месеца точно през август). Докато прокуратурата е следила, контролирала и чакала да удари.

А това е "централата" на ЕТ СТЕФАН ГОРИНОВ-КОМЕРС в...Банкя", написа разследващият журналист Мирослав Иванов във Фейсбук. Банкя е родното място на премиера, а офисът на СИС е на улица с приказното и проруско название Детски мир - навремето така се казваше московският аналог на вече несъществуващия софийски Детмаг на ул. Съборна - сега в същата сграда са най-скъпите бутици в София.

 

Напомняме, че по-рано днес бизнесменът Стайков беше арестуван по подозрения в неговия офис в София. Основната причина за подозренията към него, която бе афиширана е именно карнобатската връзка, доколкото той и винпромът на СИС са от града, където имало някаква цигарена фабрика, която пък била свързана със сина на кмета на малкия град на 50 км от Бургас.

 

Напомняме още, че акцията е повторение на друга, отпреди 2-3 години, която не донесе плодове и при която беше атакуван синът на мултимилионера.

 


реклама
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com