08.10.2018 11:22

Добрев: Ключът за успеха на БСП е в ръцете на младежите

Видян 346 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна
    "Ключът за успеха на БСП е в ръцете на младите хора", заяви на среща с областните председатели и медийните секретери на Младежкото обединение зам.-председателят на БСП Кирил Добрев.

Той припомни, че управляващата партия в момента е с десетгодишна история, точно колкото години съществува младежката структура на БСП. "За нас вие сте отборът, който ни пази гърба и скоро ще ни наследи", коментира още Кирил Добрев.

Според зам.-председателя на БСП най-голямата задача на младежите е да работят за привличането на повече млади хора към каузите на левицата. Той не изключи възможността разговор за обединено ляво да тръгне именно от младежките организации, защото те не са натоварени с негативите и междуличностните отношения от миналото.

Кирил Добрев отговаря повече от два часа на въпроси на младежите. В хода на дискусията имаше въпроси, свързани с предстоящите избори за Европейски парламент и участието на младите хора в кампанията, състоянието на младежките структури по места и възможностите за работа с НПО и граждански сдружения.

Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

Свързани новини