03.02.2019 10:22

Йончева: Записът е автентичен, имаме защитен свидетел

Видян 1475 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Нямам съмнение, че записът е автентичен. Не допускам, че източникът ми на информация е подал грешна информация",  заяви депутатът от БСП Елена Йончева за аудиозаписа, станал известен като аферата Ало, Банов съм.


„Този запис е направен от човек, който е присъствал на тези разговори. Ние имаме защитен свидетел, има свещено право да не го разкриваме. Той ще даде показания. Аз няма да го издам. Прави се опит да се обсъжда личността на свидетеля. Свидетелят няма значение какъв е, единственото важно е истина ли е информацията, която се поднася. Ние сме провели много голяма работа с документи. Не може да ме е подвел, защото разполагаме с документи. В записа ние чуваме как г-н Банов говори, че трябва да се спре строителството по независими от строителя причини, за да не започне дело и да не бъдат взети тези 700 хил. Лева”, обясни Йончева.


„Предоставих всички данни, които са ми известни в прокуратурата преди 2 дни. В понеделник внасяме в ОЛАФ и специализираната прокуратурата всички записи и данни", уточни тя.
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

Свързани новини

реклама
.