07.02.2019 17:02

Отчаян от бедност баща на две деца се самозапали

Видян 551 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Баща на две деца от град Рила (обл. Кюстендил) се самозапали, като се заля с бензин и драсна клечката, отчаян от беднотията, след като повече от две седмици семейството му преживявало само на постен ориз. По спешност е транспортиран в клиниката по изгаряния в Пирогов.
При пристигането на място дежурният д-р М. Корчев установил, че съпругата и сестрата на мъжа успели да го загасят.
“След като получихме сигнал от 112, че мъж се е самозапалил, веднага с линейката тръгнах за адреса. Там заварих мъжа гол, загърнат с одеяло и целият в мехури от тежки изгаряния по цялото тяло. Като разбра, че ще дойде и полиция, той избяга в гората над къщата си. Семейството живее в голяма мизерия. В една стая живеят той, съпругата му и двамата им синове, на 11 и 12 г., сестра му, нейният приятел и родителите му…”, разказа д-р Корчев.
Докато го транспортирах до болница в Благоевград, го попитах защо е решил да се самозапали, а той ми отговори: “На ръцете ми лежат 7 души. Нямам постоянна работа. Трепя се по цял ден, където ме повикат. Работя като вол, а повече от 2 седмици вкъщи се яде само постен ориз. Не издържам повече!”, разкри още лекарят.


реклама
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

Свързани новини