13.02.2019 15:14

Защо жената на КНСБист №1 и мъжът на замката на Горанов са шефове в НАП?

Видян 8319 пъти | Коментари 4
Гласували 3 рейтинг: 3.3333
много слаба слаба добра много добра страхотна

След като разказахме за многото нарушения на Кодекса на труда и на Закона за държавния служител, които системно се извършват над редовите реално работещи служители в НАП, където 1/3 от щата са само началници, със сигурност се питате как и защо с години не реагират синдикатите? Отговорът е прост. Няма да реагират, защото има омерта’. Съпругата на лидера на КНСБ Пламен Димитров – госпожа Мария Димитрова, е и.д.директор Дирекция Управление на човешките ресурси в Централното управление на НАП. Срещу кого да се бори синдикатът – срещу жената на боса си ли?


За правата на хилядите онеправдани работещи данъчни, които се налага да изпълняват поръчкови ревизии от властта, докато безжалостно ги експлоатират ли да се бори КНСБ? Най-крепящата правителството организация във Вселената!


Понеже става въпрос за парите на данъкоплатците, искаме да попитаме това съпругата на синдикален лидер да е шеф на човешките ресурси в изпълнителната агенция НАП конфликт на интереси ли е? Къде е КПКОНПИ, проверява ли?


От финансовото министерство обаче напомнят за още по-скандален конфликт на интереси. Началник отдел в Централното управление на НАП е Жеко Желев. Неговата съпруга Росица е не каква да е, а заместник-министър на финансите – дясна ръка на Владислав Горанов, който е „шапката” на НАП.


После се чудете защо НАП има чадър над разкритите в нея организирани престъпни групи за рекет върху бизнеса, извадени от медийни и прокурорски разследвания, над неразкритото убийство на друг началник в агенцията и над сумите, намерени след показния му разстрел в неговия дом.


Чудете се също защо НАП не прави или поне не слага на сайта на КПКОНПИ, за да бъде публично, както е по закон, проверки и резивии на „клиентите” на антикорупционната комисия, воглаве с Владислав Горанов, кръстника му и съпругата на кръстника, щедро дала за безвъзмездно ползване от министъра на закупен на пъти занижена цена апартамент от 181 кв. м. и гараж от братя Домусчиеви.


Ето и още един факт. Явно заместник-министърът на Горанов на име Росица Велкова - ЖЕЛЕВА изпитва притеснения от конфликта на интереси с мъжа си – шеф в НАП, защото на сайта на Министерството на финансите е „пропуснала” да изпише цялото си име. Там тя е просто Росица Велкова.


Ровенето в мръсното бельо на НАП – една институция, превърната за огромно съжаление в мафия, както сами разбирате от безспорните факти, продължава. Ще видите как шефът на другия синдикат в НАП – Подкрепа, който миналия уикенд бе уважен на конгреса си лично от премиера, макар и пенсиониран продължава да работи. Въпреки последната промяна в закона, изискана от ... финансовия министър Горанов, за разкарване на хората в подобно положение от държавната администрация.


В същото време ще четете как НАП се отнася с инвалидизираните си, поради безжалостна експлоатация от техните шефове редови работещи данъчни служители.Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com
реклама

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

.