17.05.2019 10:45

Златева: Време е за справедливо разпределение на европейските средства

Видян 287 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Хората имат нужда да се чувстват сигурни. Нашата главна цел е да намалим неравенствата в Европа и в България. БСП ще се бори за това", каза Деница Златева, зам.-председател на БСП и кандидат за евродепутат от листата на "БСП за България", на срещи с жители на селата Горна Василица и Костенец, както и в град Костенец.


Златева подчерта, че обикновеният човек трябва да се превърне в център на политиките на Европейския съюз. По думите ѝ, основен приоритет на бъдещите евродепутати от левицата трябва да бъде връщането на социална Европа.


"Време е за справедливо разпределение на европейските средства измежду всички региони в България. Крайно време е да спрем да делим общините на малки и големи и малките да страдат за сметка на големите", подчерта Деница Златева.


Тя призова гражданите към активност на изборите, тъй като това е единственият начин да започне промяната в страната. По думите ѝ, успешен резултат на левицата ще даде възможност за предсрочни парламентарни избори и енергия за местния вот през октомври. Златева посочи, че БСП е единствената партия, която се грижи за хората, независимо дали се намират в малките населени места или големите градове.


"Опонентите ни от ГЕРБ не ходят по селата. Те се притесняват от срещите с хората там. Нас не ни е страх от неудобни въпроси", каза Златева. Тя добави, че БСП се е борила и ще се бори за въвеждането на минимален стандарт, справедливи работни заплати, актуализиране на пенсиите и за по-активната социална роля на държавата - особено когато става въпрос за конкретни мерки за борба с безработицата.


В срещите взеха участие Радостин Радев, кмет на община Костенец, Румен Тодоров, зам.-кмет на общината и Мирослав Николов, зам.-председател на Общинския съвет на БСП.


 Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

Свързани новини

реклама
.