30.08.2019 12:39

Фандъкова съобщава следващата седмица за новия мандат

Видян 614 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

През следващата седмица кметът на София Йорданка Фандъкова ще обяви дали ще се кандидатира за нов мандат. Това обяви тя в отговор на въпрос по време на проверка на ремонта на бул. Асен Йорданов в кв. Дружба, район Искър. Сега се извършва рехабилитация на бул. Асен Йорданов от бул. Проф. Цв. Лазаров до бул. Христофор Колумб и на ул. Искърско шосе от бул. Христофор Колумб до ул. Димитър Пешев. Общата площ на реконструкцията на двата булеварда е 3 км. В участъка ще бъде подменена цялата подземна инфраструктура, ще има ново улично осветление, ще бъдат изградени тротоари и велоалея, каза кметът.


По думите й ремонтът на обекта е тежък, в хода на работата се е появил проблем с канализацията, което е забавило работата. Наложило се е да се мобилизират допълнително експлоатационните дружества.


Установено е, че изпълнителите са успели да наваксат забавянето и в момента ремонтът се движи в необходимите срокове, посочи столичният кмет. Тя съобщи, че в края на октомври строителните дейности трябва да приключат, а в началото на ноември движението трябва да бъде изцяло възстановено по протежението на тези 3 км от двата булеварда.


Източник: БТАДобави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com
реклама
.