12.11.2019 16:03

Бг чиновниците предават наши деца на Норвегия реално при живи родители

Видян 1567 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 3.5000
01/03
много слаба слаба добра много добра страхотна


На съдебното дело за децата на Чавдар Георгиев българският наблюдаващ прокурор заяви, че хлапетата трябва да се предадат Норвегия.Да се експулсират в Норвегия поиска и юристконсултът на българското министерство на правосъдието.


Всъщност, децата не говорят друг език, освен български. Те са само на 7 и 4 години, от 2 години са в България, в българско училище и българска среда. Отдавна са забравили Норвегия. Преместването им в чужда страна, с чужд език, при чуждо приемно семейство (ако майката бъде осъдена и влезе в затвора, както се очаква) би било огромен шок за тях.


Разбира се, прокурорът и юрисконсултката не познават децата. Не са ги виждали, не са говорили с тях, не са ходили в училището им, не са говорили с учителите им, не се опитват да разберат кое е добро за тях. За тях те са статистика.


А доброто за тях е да останат тук, където ги гледа родният им баща, живеят в позната среда и се развиват прекрасно, както отбелязва и всъщност единствената компетентна институция: отдел Закрила на детето към Агенцията за социално подпомагане.


Прилагам извадки от преписа на протокола на съдебното заседание. Убедете се сами“, пише Георги Кадиев, а ние ви показваме и документите.Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

Свързани новини

реклама
.