28.03.2013 11:47

Райков размаха пръст на министрите си

Видян 820 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна
Премиерът Марин Райков скастри министрите си. В началото на второто заседание на служебното правителство днес той ги порица, защото не са били достатъчно подготвени по време на посещението им в Брюксел в сряда. То беше първото за новото управление. Премиерът поиска това повече да не се повтаря и при повторно ходене там, всички да са на ниво, предаде Дартс нюз.

"Имайте предвид, че в бъдеще, когато се ходи на такива срещи, трябва да се структурират целите", поиска още Райков от подчинените си. И добави остро: "Европейските програми не са обвеяни от окултна мистика инструменти. Става дума за конкретни неща, които са ясни  и трябва с по-голяма концентрация и целенасоченост да гоним конкретни неща в кратки периоди".

Райков размаха пръст на министрите си и за това, че не си вдигат телефоните, когато ги търси. "Имам молба, която е изключително дребна и е към всички - бъдете откриваеми за джиесемите си", нареди министър-председателят. И припомни, че както той е на разположение 24 часа, така трябва да бъдат и те. "Това е много важно", подчерта премиерът. Райков се ядоса и че има празни столове в началото на второто заседание на правителството.

реклама
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

Свързани новини