11.04.2017 11:27

УниКредит Булбанк е Най-добрата банка в България според EMEA Finance

Видян 602 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна
УниКредит Булбанк е обявена за „Най-добра банка в България“ и „Най-добра инвестиционна банка в България“ в годишните Европейски банкови награди на международното финансово издание EMEA Finance.
Сред критериите за избор са показатели за финансова стабилност, резултати, иновативност и други. Наградите ще бъдат връчени официално на церемония по-късно през годината.
„УниКредит Булбанк продължава да изпреварва конкуренцията като предлага оптимални решения на своите клиенти“, коментира Кристофър Мур, издател и главен изпълнителен директор на EMEA Finance. Той отбеляза, че иновативното техническо приложение „Joono” за АТМ устройствата на УниКредит Булбанк е първо подобно на пазара и предлага най-силно взаимодействие с клиентите чрез индивидуализиране на специални оферти и услуги. УниКредит Булбанк е лидер и при безконтактните плащания. „Стабилното и непрекъснато инвестиране в нови технологии е една от причините, поради които банката има над един милион клиенти с високи нива на клиентска удовлетвореност“, коментира още Мур.   
EMEA Finance отличава и корпоративните и инвестиционни банкови услуги на УниКредит Булбанк като част от уникалната платформа на УниКредит за региона на Централна и Източна Европа.
Преди месец УниКредит Булбанк бе обявена за Най-добра банка в България за 2017 г.  и от международното финансово списание Global Finance.
УниКредит Булбанк завърши 2016 г. като №1 Банка в България по Активи, Капитал, Клиентски Депозити и Кредити, Приходи и Нетна Печалба и подобри пазарните си дялове във всички основни бизнес сегменти. Благодарение на своята изключителна репутация, иновативен подход и специално отношение към своите клиенти УниКредит Булбанк отчита най-висок годишен ръст в абсолютна сума по отношение на Клиентски Депозити и Кредити сред всички банки, опериращи на българския пазар.Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com