27.02.2018 16:18

Утре студът ще се усеща като -12, през уикенда до 8 над нулата

Видян 786 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна
Най-голям студ утре ще чувстваме около 9-10 часа, когато измерваните минус 7 градуса ще се чувстват като -14, ако вярваме на прогнозите на световния метеорологичен сайт Акюуедър. Средно за деня температурата ще се усеща като -12 градуса. Добрата новина е, че снегът от нощта между вторник и сряда ще бъде последван от нов чак около 10 – 12 март.
Новият месец ще започне с по-оптимистични температури, все над нулата. Още в петък, когато е възможно да превали лек дъжд, градусите ще скочат над 5 и дори минималните стойности ще бъдат положителни. В събота и неделя термометърът вече ще показва 8-10 градуса.
Температурите ще продължат да се повишават в началото на следващата седмица, но е възможно да превалява дъжд, който в тъмната част от деня да обръща на лек снежец. Във вторник може дори да има вихрушка. За женския празник, когато също може да има дъжд, температурата вече ще бъде пролетна – 14 градуса. Снежец може да ръси около 10-и и около 12-и, но при 7 – 8 градуса няма как да се задържи покривка.
От вторник, 13-и март синоптиците очакват идването на истинската пролет, макар и с по-ниски нощни температури.

Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

Свързани галерии