29.03.2018 16:03

Цял ден шоу за 139 г. столица на България

Видян 690 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Дирекция Култура на Столичната община организира на 3 април поредица от прояви с ВХОД СВОБОДЕН:


-       от 11.00 до 13.00 часа, в Американския център на Столичната библиотека – представяне на проекта Дзяло – научно пространство сайт с е-списание в областта на хуманитаристиката за българистични изследвания в периода Х-ХХI век, съфинансиран от сесиите на Столична програма „Култура“ за 2017 и 2018 г. За повече информация - http://www.abcdar.com


-       12.00 часа, под стъкления купол на Ларгото – концерт на Софийския духов оркестър с диригент Васил Делиев. Събитието е организирано съвместно с Общински културен институт Дом на културата Искър. В програмата: произведения на Дико Илиев, Петко Стайнов, Любомир Пипков, Марин Големинов, Милчо Левиев, Нечо Русев и др.          


-       17.00 часа, градина Кристал – официално откриване на изложбата Градски истории. „Те са оформили града от един малък градец с почти 13 000 души до мегаполиса, който е днес”, анонсира я с тази граматика дирекцията по културата на общината. В откриването ще участват Духовият оркестър и мажоретките към Първа английска гимназия.


-       18.00 часа, под стъкления купол на Ларгото -  концерт на акапелна група SPECTRUM. Това е единственият по рода си български вокален ансамбъл, чийто репертоар съвместява поп и джаз в многогласни обработки, изпълнени изцяло без инструментален акомпанимент.Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

Свързани новини

реклама
.