Като дете на Студената война звездата от екшън филмите Стивън Сийгъл споделя, че е бил научен да се страхува от Русия, но посещението в родината на баба му и дядо му го е накарало да разбере, че там се намира една от "най-дълбоките и красиви култури на Земята".

Свързани новини

02.03.2024 07:02

Икона на екшън филмите твърди, че Русия е любимата му страна

Видян 2280 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Като дете на Студената война звездата от екшън филмите Стивън Сегал споделя, че е бил научен да се страхува от Русия, но посещението в родината на баба му и дядо му го е накарало да разбере, че там се намира една от "най-дълбоките и красиви култури на Земята".

Роден в Мичиган в зората на Студената война през 1952 г., Сегал казва, че е "израснал в руско семейство", но скоро родителите му инструктирали баба му и дядо му да не говорят на руски около него.


"Още като дете бързо разбрах, че там се води политика", сподели той пред руски медии. "Родителите ми казваха на баба ми и дядо ми: "Не искаме той да говори руски, защото сме в разгара на Студената война".

Представянето на тогавашна Съветска Русия като "лошото момче" в американските медии "често беше доста ужасно и доста тежко за човек като мен, защото аз обичах Русия", казва той. "И понякога се чуваха безумни лъжи и пропаганда... "ако отидеш в Русия, жена ти ще бъде изнасилена, майка ти ще бъде изнасилена, а ако искаш да вземеш такси, по улицата ще ти дойде кон с каруца", наистина безумни неща".

Сегал завързва приятелство с руския президент Владимир Путин преди повече от десетилетие, като двойката очевидно се сближава заради общата им любов към бойните изкуства. Сегал получи руско гражданство през 2016 г., а понастоящем е специален пратеник на руското външно министерство по хуманитарните отношения между Москва и Вашингтон.

"Едно от нещата, които се случиха неотдавна, беше Световното първенство по футбол [2018 г.] и мисля, че Путин беше гений, защото покани света тук и изведнъж светът дойде тук и видя, че Русия е красиво място, Москва е невероятен град... културата е една от най-дълбоките и красиви култури на Земята."


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

козирог