Лена Бориславова

Свързани новини

30.11.2023 15:18

Лена държеше лаптопа с имената за Касата: Борисов

Видян 1084 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Това бе пакетна сделка”, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в коментар за избра на ръководството в НЗОК. “Когато договаряхме този модел за НЗОК, колегите предложиха име на управител, и го подкрепихме, а подуправителят да е от ГЕРБ. ПП еднолично ръководи МЗ и Касата. Ние си предложихме кандидат и той беше избран. Началникът е техен, ние предложихме зам. на Касата”, обясни той.


“Те (ППДБ) не удържаха на думата си. Аз имам договорка с Кирил Петков, Лена Бориславова, Асен Василев. Те бяха, като договаряхме управител и подуправител. С мен бе Десислава Атанасова и Томислав Дончев", обясни той с кого се е договарял за постове. И подчерта, че не е било лошо, че и Бориславова е била. "Но тя държеше лаптопа и четеше от него", обясни лидерът на ГЕРБ.


"Много имена по много теми бяха в нейния лаптоп. След 2 минути попитах за името и те трябваше пак да вадят лаптопа. Интересува ме кой пише в тоя лаптоп, а не кой го съобщава", настоя Борисов.
Малко преди това НС избра за подуправител на НЗОК Момчил Мавров, който бе номиниран от ГЕРБ, но срещна отпор от Промяната.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 30.11.2023 17:04

    явно НЗОК е много важна за двете партии полусглобени - от там най-лесно се краде, и като каква е тази мома лена парапеткова , дето ще решава съдбините и здравето на българите, няма ли лекарски съюз, стотици професори, доценти, даже и академици и пр.Грозна подигравка с българите, но и те като наивно не ходят да гласуват или пишат, че не подкрепят никого вероятно си мислят, че плашат гаргите и че ленчето ще им реши въпросите, 98 % дебили,точно както англичани са установили в началото на 20 век, а нашият просто ги цитира неправилно, иска му се да са само 70%.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

рак